3. Yönetilen hesapların kalitesi ve büyümesi

Discover tools, trends, and innovations in eu data.
Post Reply
mdarafathossain

3. Yönetilen hesapların kalitesi ve büyümesi

Post by mdarafathossain »

Google Partner şirketlerinin avantajları nelerdir?
Google Partners rozetine sahip şirketlerin avantajları

Bu çevrenin bir parçası olmak, bir Google İş Ortağı olarak becerilerimizi gösteren rozeti sergileyebilmemizin yanı sıra, bir dizi özel kaynağa erişmemize de olanak tanır .

Google Partner rozeti
Edinilen becerileri , alanda kazanılan deneyimi, sertifika sınavlarını geçmeyi göstermenize ve göstermenize olanak tanır , böylece müşterilere ve potansiyel müşterilere daha fazla garanti verir.

Yardım ve teşvikler
Yardım Merkezi aracılığıyla ve aynı zamanda робота бази даних електронної пошти Google Ads Tavsiye alanı aracılığıyla tüm İş Ortaklarına özeldir .
Bunun ötesinde, yeni müşteriler için kuponlar veya Google Ads'deki etkinliklerinize göre puan biriktirmenize ve ödüller almanıza olanak tanıyan Game On programı , Google Ads ekip ajansından profesyonellerin sertifikalandırılması ve Yönetim altındaki müşteriler için harcama eşiklerine ulaşmak.

Google Partner rozetinizi sergileyin . Özel eğitim programlarıyla
çalışın ve daha fazlasını öğrenin . Yardıma ve tavsiyeye güvenin .

Peki Google İş Ortağı olmak için daha ne bekliyorsunuz?
Ads'le çalışıyorsanız, gerçekten onsuz yapamazsınız; hem profesyonel olarak sizin için, hem şirketiniz için, hem de tabii ki müşterileriniz için avantajları çoktur!

Google Partners Sertifikasyonu almaya nasıl devam edeceğiniz konusunda hâlâ şüpheleriniz varsa bunu yorumlarda bana yazın.
Post Reply