Мога да гарантирам цената от $97.00 само до края на месеца!

At Telemarketing Data Forum, professionals gather to share insights, verified contact lists, and proven strategies for successful outreach.
Post Reply
papre12

Мога да гарантирам цената от $97.00 само до края на месеца!

Post by papre12 »

Предлагам само специалната цена от $97.00 плюс 5-те безплатни бонус подаръка с ценна стойност до края на месеца. След септември 2007 г. тази специална оферта е ПРИКЛЮЧЕНА. Редовната цена на „11 Days To Opt-In List Profits“ е $297.

Скоро ще бъда принуден да повиша цената до $597 или по-висока поради увеличението на разходите, върху което имам малък контрол. Да не говорим за факта, че жена ми ме гледа с ядосани очи, докато пиша това писмо! ;-)

Но ако направите поръчката си преди полунощ, четвъртък, 6 септември 2007 г., тогава ще заключите специалните спестявания плюс ще получите всичките 5 безплатни бонус подаръка, изброени по-горе, на стойност 7 пъти цената на електронния отчет!

Още по-добре - „11 Days To Opt-In List Profits“ е напъ данные телеграммы лно подкрепен от моята 60-дневна гаранция

Сега, в случай че имате някакви оставащи съмнения, искам да ви го направя безпогрешен. Виждате ли, аз лично гарантирам, че когато закупите „11 Days To Opt-In List Profits“, ще можете лесно да генерирате трафик и потенциални клиенти с качество „плащане на клик“ за вашия уебсайт в рамките на следващите 60 дни (при условие, че следвате стриктно моята доказана система стъпка по стъпка, разбира се)! Ако не го направите, ще ви възстановя цялата цена на „11 Days To Opt-In List Profits“.

Всъщност получавате двойна защита. Ето как. По всяко време през следващите 60 дни, ако искрено смятате, че по някакъв начин не съм изпълнил всичко, което съм обещал, ще се радвам да ви възстановя пълната сума. Дори и да е денят преди изтичането на гаранцията ми.

Какво може да бъде по-справедливо?

Можете да тествате „11 Days To Opt-In List Profits“ през следващите 60 дни. Ще можете окончателно да определите дали „11 Days To Opt-In List Profits“ ще работи за вас. Ако не работи, искам да си върнете парите!

Image

И ще ви позволя да запазите БЕЗПЛАТНИТЕ бонуси като мой начин да ви благодаря, че изпробвахте „11 Days To Opt-In List Profits“.

Истината е, че никога няма да се налага да се тревожите за възстановяване на сумата. Защото щом започнете да научавате колко лесно е да генерирате трафик и потенциални клиенти с качество „плащане на клик“ за вашия уебсайт с „11 Days To Opt-In List Profits“ и видите стойността, гарантирам, че някой ще трябва да ви срази, за да ви накара да се откажете от този електронен отчет.

Сега... Всичко зависи от вас!

Следващият ход зависи от вас. Показах ви, че „11 Days To Opt-In List Profits“ е толкова безрискова оферта, колкото може да дойде. И двамата знаем, че ако сте прочели дотук в писмото, сериозно се интересувате от това как да генерирате трафик и потенциални клиенти с качество „плащане на клик“. Всичко, което ви остава да направите сега, е да предприемете действия.
Post Reply