Дали любимият ви гуру ви е заблудил, че ЕДИНСТВЕНИЯТ начин да получите целеви уеб трафик е да отделите време за писане и

At Telemarketing Data Forum, professionals gather to share insights, verified contact lists, and proven strategies for successful outreach.
Post Reply
papre12

Дали любимият ви гуру ви е заблудил, че ЕДИНСТВЕНИЯТ начин да получите целеви уеб трафик е да отделите време за писане и

Post by papre12 »

Ако е така, тогава това, което ще прочетете в този кратък, отварящ очите доклад, може да ви раздразни... СИЛНО!

Уважаеми собственици на уебсайтове с проблеми с трафика:

Нека да преминем директно към същината...

Ако сте онлайн от известно време, вече знаете колко е важно да получавате качествен трафик и потенциални клиенти към уебсайта си. Нали? Ако не го знаете, нямаше да сте тук и да четете тази страница!

И от само себе си се разбира, че без трафик и потенциални зарубежные данные клиенти можете да забравите за продажбите! Така че сега имам нещо като бърза викторина за вас. Ако ви се даде избор, кое от следните бихте предпочели:

Целеви трафик - Изисква или да платите скъпо за него,

или да напишете и изпратите тонове статии и рекламни текстове (заедно с шепа други досадни и отнемащи време SEO задачи) с надеждата да превърнете този трафик в продажби? Или...

Целеви купувачи с пари в ръка - Хора, които ви казват, че са готови да купят с кредитна карта в ръка? Всичко, което трябва да направите, е да напишете кратко съобщение (около два или три кратки параграфа и да натиснете един бутон)?
Макар че със сигурност не съм четец на мисли, съм повече от сигурен, че, стига да сте с ума си, сте избрали второто - целеви купувачи с пари в ръка.

Ако обаче сте избрали целеви трафик, това също е добре и не е ваша вина. Вероятно е така, защото гурутата са ви промили мозъците, за да повярвате, че единственият начин да генерирате трафик е да платите за него или да прекарате безброй часове в оптимизиране на уебсайта си за търсачките.

Не знам за вас, но аз лично нямам времето, търпението или парите,

които да харча за плащане на клик или оптимизиране на уебсайтове!

И макар плащането на клик, ако е направено правилно, да генерира голям прилив на целеви трафик към вашия уебсайт, този тип трафик е само временен и все още ви остава отговорността да превърнете голям процент от този трафик в регистрации или продажби, за да компенсирате разходите си за PPC реклама!

По-лошото е, че ако не сте добър

копирайтър и рекламният текст на страницата ви за привличане на потенциални клиенти не е успешен в конвертирането на платения ви трафик в предприемане на действия, като например абониране или покупка на нещо, все едно давате заплатата си на Google. Ау!

Image

Добавете измамите с кликвания към сместа (конкуренти, които кликват върху рекламите ви само заради удоволствието да увеличат разходите ви за кликване) и буквално ще фалирате в рамките на седмица! Освен това, когато вашият PPC канал се изчерпи, познайте какво? Върнахте се там, откъдето сте започнали.

Подобно на наркоман, тичате обратно към доставчика си (Google) с вече претоварената си кредитна карта в ръка, молейки се за още наркотици (платен трафик), най-често без абсолютно нищо в замяна (регистрации или продажби)! Кой има нужда от такава зависимост?

За съжаление, с плащане на клик не можете да предвидите със сигурност дали дадена кампания ще бъде печеливша или ще ви изпрати в бедняшкия дом.

В крайна сметка, не искам Google или някой друг да ми диктува колко трафик мога или не мога да получавам към уебсайтовете си. Аз съм възрастен и затова искам да имам пълен контрол върху вземането на това решение за себе си! А вие?

Сега...
Post Reply