Gjeneron drejtues të rinj: Drejton strategjinë e Dubait për të ndihmuar turnetë e Dolphin Khasab me AdWords

Discover tools, trends, and innovations in eu data.
Post Reply
jakariabd@

Gjeneron drejtues të rinj: Drejton strategjinë e Dubait për të ndihmuar turnetë e Dolphin Khasab me AdWords

Post by jakariabd@ »

Fillimisht u siguruam që faqja të kishte faqet e duhura të uljes për secilën paketë
Ne siguruam që çdo faqe të jetë e optimizuar për celular me një buton thirrjeje në krye dhe një formular kontakti
U zbatua gjurmimi i faqes së falenderimeve dhe konvertimit për të identifikuar se cila paketë është më e njohur dhe nga cili vend dhe e optimizuar në përputhje me rrethanat
Ne trajtuam SEO e cila tani është 50% më e lartë e gjeneratorit të plumbit për klientin
Ne trajtuam fushatat e klientëve në mediat sociale si Facebook, Të dhënat e telemarketingut Twitter dhe Instagram dhe tani ata kanë një ndjekës të mirë. Ne zbuluam se normat e konvertimit nga trafiku social ishin më të lartat.
Ndihmova me hartat e Google dhe google+ së bashku me kërkimin e profilit tim të biznesit për të rritur rëndësinë lokale në tregun e Omanit.
Zbuluam se paketa e turneut Musandam ishte më e popullarizuara, gjë që na ndihmoi të krijonim grupe të shumta reklamash dhe reklama përkatëse për të ndihmuar në rritjen e pëlqimeve.
Emiratet e Bashkuara Arabe morën më shumë rezultate dhe kjo na ndihmoi të optimizojmë më tej fushatën e bazuar në vendndodhje
Asnjë nga këto nuk do të ishte e mundur pa mbështetjen dhe përfshirjen e vazhdueshme nga DKT.
.Përdorimi i të gjitha shtesave më të fundit të reklamave ndihmoi CTR dhe konvertimet nga 3% në 9%
Përdori disa lloje të përputhjes së fjalëve kyçe dhe kopjet e reklamave për të rritur rëndësinë.
Krijoi telefonata të reja, lidhje sajtesh dhe shtesa vendndodhjeje për të rritur CTR, drejtues, më shumë telefonata dhe hyrje.
Ne mësojmë modelin e performancës dhe rregullojmë strukturën e fushatës në përputhje me rrethanat për shkak të ndryshimeve sezonale.
Post Reply