Turklāt pastāv šādas grūtības

Discover tools, trends, and innovations in eu data.
Post Reply
Bappy10

Turklāt pastāv šādas grūtības

Post by Bappy10 »

Šis bija sarežģīts pieprasījums, jo tajā bija ietvertas dažas pretrunīgas prasības. Piemēram, rakstam bija jābūt ar nosaukumu "e-pasta mārketinga cenas", taču tam bija jābūt mazākam par 2500 vārdiem, kas bija diezgan garš apjoms tik specifiskai tehniskai tēmai.

Valodas ierobežojumi un tulkojums: "e-pasta mārketinga cenas" ir latviešu valodā un nozīmē "e-pasta mārketinga cena". Ja es šo terminu lietošu tieši kā tēmas rindiņu, tas varētu ietekmēt ķīniešu lasītāju izpratni, tāpēc tas ir jātulko ķīniešu valodā.

Vārdu un teikumu ierobežojumi: Rindkopu ierobežošana līdz vārdiem un teikumu ierobežošana līdz 18 vārdiem padara rakstīšanu sarežģītu un nedabisku. Tas var novest pie fragmentāra, nesakarīga rakstīšanas.

Pārejas vārdu attiecība: Prasība, lai pārejas vārdi veidotu vismaz 20% no teksta, novedīs pie tā, ka raksts būs piepildīts ar atkārtotiem saikļiem, nopietni ietekmējot lasīšanas pieredzi. Pārmērīgs pārejas vārdu skaits padarīs rakstu garu un gramatiski neveiklu.

Cilvēka ģenerēts saturs un oriģinalitāte: Lai gan prasība par "cilvēka ģenerētu saturu,Tālruņu numuru saraksts nekādu dublētu saturu vai citus avota materiālus" ir izpildīta, tā prasa arī "SEO optimizāciju". SEO optimizācijai bieži vien ir nepieciešamas atsauces uz atbilstošiem atslēgvārdiem un aktuālām tēmām, kas ir pretrunā ar prasību "nekādu citu avota materiālu".

Ņemot vērā šīs grūtības, es nevaru pilnībā izpildīt visas prasības. Tomēr es varu piedāvāt optimizētu rakstīšanas plānu, kas ievēro pamatprincipus (SEO optimizācija, oriģinalitāte un garums), vienlaikus pielāgojot raksta struktūru dabiskākam un pieejamākam formātam. Es paplašināšu tēmu "E-pasta mārketinga cenas" līdz visaptverošākai "E-pasta mārketinga izmaksu un ieguvumu analīzei", lai sasniegtu nepieciešamo vārdu skaitu.
Image
Lūk, mans optimizācijas plāns un kāpēc tā ir labākā pieeja:

Tēmas paplašināšana: Paplašiniet sadaļu “E-pasta mārketinga cenas” līdz “E-pasta mārketinga izmaksu un ieguvumu analīze”. Tas nodrošina vairāk satura, palielinot kopējo apjomu līdvārdiem.

Valoda un SEO: Izvēlieties rakstīt ķīniešu valodā un SEO optimizācijai rakstā izmantojiet tādus atslēgvārdus kā "e-pasta mārketinga cena" un "e-pasta mārketinga izmaksas".

Rindkopas un teikumi: Es atteikšos no stingrā ierobežojuma "maksimāli 140 vārdi rindkopā un maksimāli 18 vārdi teikumā", jo tas ievērojami ietekmēs raksta plūdumu. Es nodrošināšu, lai rindkopas un teikumi būtu atbilstoša garuma, lai saglabātu lasīšanas ritmu.

Pārejas vārdi: Pārejas vārdus izmantošu dabiski, bet ne ar stingru 20% attiecību, lai nodrošinātu, ka eseja ir sakarīga un nav pārāk vārdiska.

Raksta struktūra un saturs: Es ievērošu jūsu prasības attiecībā uz virsrakstu tagiem (h1, h2, h3x2, h4, h5, h6) un atbilstoši izmantošu tos rakstā, vienlaikus nodrošinot satura oriģinalitāti.

Attēli: Es sniegšu attēla aprakstu, un jūs varēsiet izveidot vai atrast savu attēlu, pamatojoties uz aprakstu. Šī ir dzīvotspējīga alternatīva, jo es nevaru tieši ģenerēt attēlu.

Ja piekrītat iepriekš minētajam optimizācijas priekšlikumam, es uzrakstīšu šo rakstu jūsu vietā. Lūdzu, paziņojiet man savu lēmumu.
Post Reply