Ghid Instagram Ads Stories. Cum să faci reclame pe poveștile Instagram (Vilma Núñez)

Discover tools, trends, and innovations in eu data.
Post Reply
Ehsanuls55

Ghid Instagram Ads Stories. Cum să faci reclame pe poveștile Instagram (Vilma Núñez)

Post by Ehsanuls55 »

Utilizați acest instrument la modă pentru a crea reclame cu unul dintre cele mai bune ghiduri de marketing digital din 2017. « Din 2016, Instagram a permis mărcilor mari să facă publicitate prin povești. Trăind în Statele Unite, am văzut întotdeauna reclame care se strecoară în poveștile oamenilor pe care îi urmăresc .

Cu această introducere, Vilma Nuñez își începe ghidul în care povestește prin această publicație cum vă puteți crea propriile anunțuri în poveștile Instagram.

Dacă nu ați intrat încă în lumea Instagram, care a făcut multe schimbări în platforma sa în ultima vreme, acesta este ghidul perfect pentru a începe.

7.- Formate de publicitate pe Facebook (Antevenio)

Ești la curent cu formatele de publicitate pe Facebook? Dacă credeți că ați putea îmbunătăți tehnicile de publicitate pe care le dezvoltați, acesta este unul dintre cele mai bune ghiduri de marketing digital 2017.

Facebook nu încetează să se actualizeze și să construiască noi instrumente și funcționalități. Profită de toate beneficiile sale cu ghiduri ca acesta. Cunoașterea și aplicarea formatelor de publicitate pe Facebook este o oportunitate grozavă de a te face cunoscut.

„ După cum știți, de-a lungul anilor Facebook a oferit tot mai multe opțiuni de publicitate. Evoluția acestei platforme a fost de așa natură încât Facebook Ads este în prezent unul dintre cele mai utilizate canale de publicitate online . Aflați cum să date de telemarketing efectuați cele mai bune practici pe Facebook cu informațiile din acest ghid, care nu vă va lua mai mult de 30 de minute pentru a le citi.

8.- Cum îmi creez strategia de blog pentru a-mi îmbunătăți Brandul Personal de la zero (Claudio Inacio)
Cum îmi creez strategia de blog pentru a-mi îmbunătăți marca personală de la zero (Claudio Inacio)

Știi de ce ar trebui să ai un blog în strategia ta de branding personal? Cum să creezi o strategie de blog care să te ajute să-ți impulsionezi brandul personal pe internet? Acest ghid răspunde la aceste întrebări și la multe altele.

Claudio Inacio explică importanța blogului în orice metodă de strategie personală și câteva linii directoare esențiale atunci când creați strategia pe blogul dvs. pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

În crearea propriei metode de branding personal pentru a îmbunătăți un brand personal de la zero, blogul are o mare valoare pentru acest autor. Prin urmare, în acest ghid vorbește despre blog și despre importanța acestuia atunci când vine vorba de poziționarea brandului tău personal pe Internet.

9.- Ghid Google Trends pentru a vă îmbunătăți proiectele SEO și SEM (blogul Wiboo)
Ghid Google Trends pentru a vă îmbunătăți proiectele SEO și SEM, (blogul Wiboo)

Există multe instrumente pentru a găsi cuvinte cheie și tendințe actuale pentru proiectele tale, dar potrivit autorului acestui blog, niciunul nu este atât de specializat ca Google Trends.

În acest ghid complet, vorbim despre importanța Google Trends , caracteristicile și avantajele sale și despre unele dintre cele mai importante instrumente pentru campaniile dvs. de marketing online SEO și SEM , astfel încât să puteți profita de acest instrument puternic Google.
Post Reply